En dag på torpet

_DSC0407

Igår tog vi bilen och körde 20 mil norrut. Närmare bestämt till Anderstorp för att kolla på SM-premiären i roadracing. Vi lämnade ett soligt Skåne bakom oss för att komma till ett gråmulet Småland med snålblåst och regn i luften. Ett dåligt byte skulle man kanske tycka, men vi hade faktiskt en riktigt trevlig dag. Drack kaffe, pratade om högt och lågt, och spanade in motorcyklar.

Nu är ju inte motorcyklar mitt stora kall i livet, men delad glädje är dubbel glädje som det heter. Och jag får faktiskt erkänna att det pirrar lite i magen av spänning när racen går!

_DSC0350-2 _DSC0539

Fick såklart även möjlighet att sätta nya kameran på prov. Lite lurigt med inställningarna, men övning ger färdighet som man säger.

_DSC0529

Såklart var Trasselsudden med oss, får hon bara vara med så är hon nöjd. Sällskapssjuk och kärleksfull. Hon skötte sig exemplariskt och var inte det minsta stressad över alla ljud. Hon njöt av frisk luft och brydde sig inte alls om att det var lite kyligt. Fast visst, är det premiär så är det och då spelar lite kyla ingen roll…

Lämna en kommentar